CCR Tribute

CCR Tribute
  • Vrijdag 5 juli
  • 20.00 uur
De Weijde
CCR Tribute

CCR Tribute

  • Vrijdag 5 juli
  • 20.00 uur
De Weijde

CCR Tribute

De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solo materiaal wordt bij C.C.R.-Revival geput.

 

Ondersteund door muzikale topkwaliteit weet CCR-Revival met energieke shows veel mensen te overtuigen.

Enthousiasme en gedrevenheid zijn ingrediënten die de Drents-Overijsselse band inmiddels bijna 20 jaar op de weg houdt. Eigenschappen, die nog altijd bewezen worden door de nog steeds groeiende populariteit van deze band.

 

CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen. Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR, John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours. 

 

CCR-Revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow, goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke band compleet. Met een goed opgebouwd repertoire weet de band haar publiek keer op keer te boeien. Dit met een set van ruim een uur of 1,5 uur aan Creedence materiaal!

 

CCR-Revival is energiek, strak maar vooral een lekkere Rock & Roll live-band.

Website van CCR Tribute Bekijk volledige line-up

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door

WEIJDEPOP 2024 Tickets