Weide, pop en goede muziek

Weide, goede muziek en wij

Een weide, goede muziek en voor iedereen toegankelijk. Dat was de startgedachte achter het feest dat we in juli 2015 voor het organiseerden. Weide, pop en wij: Weijdepop. Het werd fantastisch. Sindsdien is Dalen een jaarlijks festival voor jong en oud rijker.

Hoe kom ik op het festivalterrein?

Ik kom met de fiets

Dat doe je slim! Naast het terrein is er voldoende plek om je fiets te stallen. Wel netjes recht terugfietsen, hè?

Ik kom met de trein

Met de trein naar Weijdepop? Ons festivalterrein ligt op maar 3 minuten loopafstand vanaf station Dalen. Voor de meest actuele treintijden kijk je op ns.nl

Ik kom met de auto

Er is voldoende parkeerruimte aan de zijkant van het festivalterrein. Navigeer naar Weijdepop Festival (of Reindersdijk 4 te Dalen) en volg de bewegwijzering naar het parkeerterrein.

FAQ's

Wanneer is Weijdepop precies?

Doordat Weijdepop in 2024 samenwerkt met School- en Volksfeest, hebben we maar liefst 4 dagen feest! Het terrein is open van:

  • Donderdag 4 juli: 17:00 — 21:00 uur
  • Vrijdag 5 juli: 17:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag 6 juli: 17:00 – 01:00 uur
  • Zondag 7 juli: 14.00 – 22:00 uur

Moet je voor elke avond een ticket kopen?

Nee, op donderdag en zondag is de toegang gratis voor iedereen. Je kunt dan gewoon zonder ticket naar binnen. Alleen voor de feestavonden op vrijdag en zaterdag heb je een ticket nodig.

Wat is de minimale leeftijd?

Weijdepop heeft geen minimale leeftijdsgrens. Iedereen is welkom. Wel wordt er een streng NIX18! beleid gevoerd. Neem dus een geldig identiteitsbewijs mee.

Welke muziekstijlen zijn er op Weijdepop?

Weijdepop is er voor iedereen. Er zijn daarom verschillende soorten muziekstijlen te horen. Van rock, blues en country tot Nederlandse hits, feestmuziek, hardstyle en happy høken.

Er zijn twee podia, waarop ruim 25 bands en dj’s spelen. Dus er is sowieso altijd iets moois te horen!

Wat is er nog meer te doen behalve muziek?

Heel Dalen bruist deze dagen, want Weijdepop werkt dit jaar samen met School- en Volksfeest. Er is van alles te beleven, voor jong en oud, dus bekijk niet alleen het programma van Weijdepop, maar ook dat van School- en Volksfeest !

Worden er ook tickets aan de deur verkocht?

Nee. Er worden geen tickets aan de deur verkocht. Je kunt je tickets alleen online kopen.

Wat moet ik doen als ik een ticket heb gekocht, maar niks heb ontvangen?

Tickes voor Weijdepop besteld, maar niks in je mailbox ontvangen? Geen stress! Ga naar de veelgestelde vragen pagina van onze ticketpartner Twelve en volg de stappen om je ticket alsnog te ontvangen.

Hoe kan ik op het festival betalen?

Je kunt zowel drankjes, hapjes of merchandise betalen met munten als met pin.

Is er EHBO aanwezig?

Er is een EHBO tent aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Wil je je spullen veilig opbergen? Hier dan een kluisje / locker via de locker op Weijdepop-pagina. Je kunt je locker al huren voordat het festival begint.

Wat mag ik allemaal meenemen op het festivalterrein?

Het volgende is toegestaan: – Neusspray (mits doktersverklaring) – Hooikoortstabletten (mits verpakt in een gesloten originele verpakking) – Zonnebrand in een flesje of tube van maximaal 100 ml (geen spuitbussen en sprays). Je mag geen eten of drinken meenemen naar het festival. Heb je een speciaal dieet? Dan maken wij een uitzondering als je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn altijd welkom! Stuur een mailtje naar weijdepopdalen@gmail.com.

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door

WEIJDEPOP 2024 Tickets