Weide, pop en goede muziek

Β 

𝐌𝐞𝐭 𝐩𝐒𝐣𝐧 𝐒𝐧 𝐨𝐧𝐬 𝐑𝐚𝐫𝐭: 𝐏𝐞𝐚𝐫π₯ 𝐕𝐒π₯π₯𝐚𝐠𝐞 π…πžπ¬π­π’π―πšπ₯ & π–πžπ’π£ππžπ©π¨π© 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐚𝐟𝐠𝐞π₯𝐚𝐬𝐭

Het heeft niet mogen baten. Zowel ons plan (A) om op 2, 3 en 4 juli 2021 het festival te organiseren, als ook ons plan (B) op 27, 28 en 29 augustus.

We hebben alles op alles gezet en zijn tot de dag van vandaag doorgegaan met de voorbereidingen. Echter, door de overheid medegedeelde maatregelen zijn wij genoodzaakt om Pearl Village Festival & Weijdepop 2021 af te lassen. Met pijn in ons hart.

Met een maximaal aantal van 3.000 bezoekers per dag en een al bijna uitverkochte 2021 editie, is het voor ons niet haalbaar om een festival te organiseren met een maximaal aantal bezoekers van 750.

π–πšπ­ 𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐀𝐨𝐜𝐑𝐭𝐞 𝐭𝐒𝐜𝐀𝐞𝐭𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟏?
Tickets die in 2021 zijn gekocht zullen automatisch geldig zijn voor Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 op 1, 2 en 3 juli 2022. We hopen uiteraard dat iedereen zijn of haar ticket behoudt. Dit scheelt zowel
jou als ons administratief werk en uiteindelijk betaal je geen servicekosten. Daarnaast weet je zeker dat je erbij bent in 2022. Een win-win situatie toch?

Wil je toch liever je geld terug, stuur dan een mail naar info@pearlvillage.nl met daarin je naam en het bestelnummer (EV)Β Β erin vermeld. Het bestelnummer (EV) kun je vinden op jouw rekeningafschrift. Bij de gegevens van de bestelling staan bijvoorbeeld de volgende gegevens: EV123456789012.

Let op! Je betaalt dus zelf de servicekosten als jij je ticketbedrag terug wilt ontvangen.

We hopen op jullie begrip en dat iedereen zijn of haar ticket behoudt voor een onvergetelijke editie in 2022.

Dank namens de organisatie.


Festivallocatie aan de Reindersdijk

Β 

E-mailen
Instagram