Programma Weijdepop  en Pearl Village op 10,11 en 12 juli 2020

 #corona-update rondom Weijdepop & Pearl Village Festival

Ondertussen is er een heleboel helder geworden rondom de aanpak van het corona-virus in ons land. Overal brengt dit veel vragen met zich mee, zo ook rondom Weijdepop & Pearl Village Festival. Want hoe zit het met het festival, gaat het nog wel door? 

Vooralsnog gaan wij ervan uit dat Weijdepop & Pearl Village Festival op 10, 11 en 12 juli gewoon doorgaat. Althans, dat hopen we natuurlijk! Ook wij als organisatie zitten heel erg op duidelijkheid te wachten, maar blijven ons allemaal thuis voorbereiden op het festival. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en blijven wij hier de komende tijd over vergaderen. De veiligheid van onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers gaat namelijk boven alles. 

Succes is het resultaat van een goede voorbereiding

De voorbereidingen voor Weijdepop & Pearl Village Festival zijn achter de schermen al maanden in volle gang en zo langzamerhand worden er steeds meer tips van de sluier opgelicht. Dit jaar gaan we wederom groots uitpakken, maar willen we het ook nóg beter doen. Zo komt er dit jaar in plaats van de witte standaard feesttent een echte festivaltent en zetten we het hele terrein meer naar achteren (ri. oosten), waardoor er meer overzicht is en er minder fietsen in de buurt van de weg en het spoor zijn. Daarnaast hebben we een verbeterde terreinindeling met tevens betere positionering van de tenten voor het geluid naar het dorp. Een win-win situatie voor zowel bezoekers als omwonenden!

De komende weken zullen we nieuwtjes en sfeerimpressies blijven delen op social media en de website, want ook dit behoort tot de voorbereiding. Mochten er nieuwe beslissingen worden gemaakt zullen we dit ook spoedig bekend maken.

Tot die tijd; houd 1,5 meter afstand en denk aan elkaar!

Een flinke dosis goede muziek in de wei. Daar ligt de basis van het ontstaan van Weijdepop. Met een gevoel van saamhorigheid willen we iedereen de kans geven hier deelgenoot van te zijn. Daarom schrijven we Weijde met een lange ij. Want wij/jullie maken Weijdepop tot wat het is. Een vrij toegankelijk festival dat jong en oud samenbrengt.

In 2015 heeft de eerste editie van het twee daagse Weijdepop plaatsgevonden. Mede door een stortvloed aan enthousiaste reacties hebben we in 2016, Weijdepop uitgebreid met op vrijdag het Pearl Village Festival. Op deze avond brengen verschillende DJ’s Dalen in Ibiza sferen en dansen we tot de zon opkomt.

In 2020 gaat Weijdepop samen met Pearl Village het festival houden van 10 t.e.m. 12 juli

Festival locatie aan de Reindersdijk